Ylä malmin tori

Ylä-Malmin tori – Helsingin kaupunki

Ylä-Malmin tori | Helsingin kaupunki

Ylä-Malmin tori 00700 Helsinki Puhelin: +358 40 135 9058. Sähköposti: asiakaspalvelu@kaupunkitilat.fi. Aukioloajat: Voimassa toistaiseksi:

Ylä-Malmin tori 3 – Lumo

Ylä-Malmin tori 3, Ylä-Malmi, Helsinki | Lumo – Helposti paras koti

Malmin kauppakeskuksen kyljessä sijaitseva Ylä-Malmin tori järjestää kirpputorikauppaa ma–la. Kirpputoripaikka maksaa yhdeksän euroa, mutta siihen sisälly …

Lumo-vuokra-asunnot tarjoavat vaivatonta asumista ja elämää helpottavia asukkaan palveluita. Katso vapaat kodit ja vuokraa verkkokaupasta tyytyväisyystakuulla.

Kauppakeskus Helsinki | Malmintori

Tarkista helposti talon Ylä-Malmin tori 3, 00700 hinta-arviot, vapaat asunnot ja perustiedot. Tilaa ilmoitukset uusista kohteista sähköpostiisi.

Kauppakeskus Malmintori | etusivu

Nyt betoninen näky kokee renessanssin – Helsinki | HS.fi

Helsingissä on unohdettu tori, jossa tehdään hämärää päihdekauppaa – Nyt betoninen näky kokee renessanssin – Helsinki | HS.fi

Ylä-Malmin Tori, Helsinki, Finland. 9 likes · 232 were here. Local business.

Ylä-Malmin tori on tunnettu ankeudestaan. 1990-luvulla rakennettu suihkulähde ei onnistunut aluetta virkistämään ja on ollut jo vuosia tyhjillään. Nyt sen tilalle tulee pop-up-viherkeidas.

Malmintori – Wikipedia

Heti vapaa katutason liiketila vuokrattavana Ylä-Malmin torin reunalta. Tila sijaitsee keskeisellä ja vilkkaalla Ylä-Malmin torin k&au.

Ylä-Malmin tori – Kirppikset.info

Ylä-Malmin tori

Ylä Malmin tori 6. Back. Liike-, varasto- ja toimitiloja hyvällä paikalla Malmilla lähellä juna- …

Ylä-Malmin tori on avoinna ma-pe 9-18 ja lauantaisin 8-16.

Ylä-Malmin tori 3, 00700, Helsinki – Oikotie Asunnot

Ylä-Malmin tori 3 – Malmi, Helsinki | Oikotie Asunnot

Tarkista helposti talon Ylä-Malmin tori 3, 00700 hinta-arviot, vapaat asunnot ja perustiedot. Tilaa ilmoitukset uusista kohteista sähköpostiisi.

Ylä-Malmin Tori – Helsinki, Finland – Local Business | Facebook

Ylä-Malmin Tori

Ylä-Malmin Tori, Helsinki, Finland. 9 Synes godt om · 232 har været her. Lokal virksomhed

Ylä-Malmin tori 3, Malmi, Helsinki – Toimitilat Kauppalehti

Ylä-Malmin tori 3, Malmi Helsinki. Toimitila – Toimitilat Kauppalehti

Heti vapaa katutason liiketila vuokrattavana Ylä-Malmin torin reunalta.
Tila sijaitsee keskeisellä ja vilkkaalla Ylä-Malmin torin k&au

Ylä Malmin tori 6 – Habita

Ylä Malmin tori 6

Liike-, varasto- ja toimitiloja hyvällä paikalla Malmilla lähellä juna-asemaa ja monipuolisia palveluja.Hyvällä paikalla Malmilla sijaitseva liikekiinteistö, jonka vieressä ovat sekä Malmin tori että vilkkaasti liikennöity Kirkonkyläntie.Talossa on niin liike-, varasto- kuin toimistotilojakin. Malmin juna-asemalle on kiinteistöltä vain lyhyt kävelymatka. Lisäksi useiden bussilinjojen pysäkit sijaitsevat aivan rakennuksen läheisyydessä. Malmin yritystalo sijaitsee kävelymatkan päässä kauppakeskus Novasta, josta löytyy kaikki päivittäisen asioinnin palvelut. Lounaspaikkoja on lähistöllä useampia.Malmin yritystalo sijaitsee kävelymatkan päässä kauppakeskus Novasta, josta löytyy kaikki päivittäisen asioinnin palvelut. Lounaspaikkoja on lähistöllä useampia. Kohteen omistaa Sponda.

Keywords: ylä malmin tori, ylä-malmin tori