Suomen sää: Foreca Velkua ja Foreca Naantali 10

Foreca VelkuanjaForeca Naantalin10 päivän sääennusteet tarjoavat kattavan tiedon säätilasta näissä Suomen kauniissa kaupungeissa.

Foreca Velkua

Velkua on viehättävä saari Kustavissa, lähellä Saaristomeren kansallispuistoa. Sataman ympärillä olevat pienet kalasatamat luovat upean maiseman. Velkuan ilmasto on tyypillinen Pohjois-Euroopalle, jossa on vuodenaikojen vaihtelu.

Foreca Velkua tarjoaa 10 päivän sääennusteen kattavine tietoineen niille, jotka haluavat suunnitella matkoja tai aktiviteetteja saarella. Sääennuste sisältää tietoa lämpötilasta, sademäärästä, pilvisyydestä ja tuulen nopeudesta. Voit myös saada tietoa auringonnousu- ja auringonlaskuajasta sekä havainnoista meriveden lämpötilasta.

10 päivän sääennuste Velkualle

Päivä Lämpötila (°C) Sademäärä (mm) Pilvisyys Tuulen nopeus (m/s)
1 19 0 Osittain pilvistä 5
2 17 1 Enimmäkseen pilvistä 6
3 15 3 Sadetta 7
4 18 0 Poutaa 4
5 20 0 Poutaa 3
6 22 0 Enimmäkseen aurinkoista 2
7 23 0 Poutaa 2
8 20 2 Osittain pilvistä 5
9 18 1 Osittain pilvistä 4
10 16 0 Poutaa 3

Foreca Naantali 10

Naantali on viehättävä kaupunki, joka sijaitsee lähellä Turkua. Kaupunki tunnetaan erityisesti satamastaan ja Moomin World -teemapuistostaan. Naantali tarjoaa monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia meren ja luonnon läheisyydessä.

Foreca Naantali 10 tarjoaa tarkan sääennusteen, jotta voit valmistautua sään mukaisesti. Sääennuste sisältää tiedot päivän korkeimmasta ja alhaisimmasta lämpötilasta, sademäärästä, pilvisyystasosta sekä tuulen nopeudesta. Lisäksi saat tietoa auringon nousu- ja laskuajasta.

10 päivän sääennuste Naantalille

  1. Maanantai: 19°C / 9°C, enimmäkseen pilvistä
  2. Tiistai: 17°C / 10°C, poutaa
  3. Keskiviikko: 18°C / 12°C, osittain pilvistä
  4. Torstai: 16°C / 11°C, sadetta
  5. Perjantai: 20°C / 13°C, osittain pilvistä
  6. Lauantai: 22°C / 14°C, enimmäkseen aurinkoista
  7. Sunnuntai: 23°C / 15°C, osittain pilvistä
  8. Maanantai: 20°C / 13°C, poutaa
  9. Tiistai: 18°C / 11°C, poutaa
  10. Keskiviikko: 16°C / 10°C, osittain pilvistä

Suunnittele matkasi tai ulkoilupäivät ja nauti kauniista säästä

Jokainen päivä tarjoaa erilaisen säätilan, joten on tärkeää tarkistaa päivän sääennuste ennen suunnitelmien tekemistä. Foreca Velkua ja Foreca Naantali 10 tarjoavat luotettavan ennusteen, jotta voit suunnitella matkasi tai ulkoilupäiväsi parhaalla mahdollisella tavalla ja nauttia kauniista säästä.

Ofte stillede spørgsmål

Mitä tietoja voin saada Foreca Velkuasta?

Foreca Velkua tarjoaa paikalliset säätiedot, sääennusteet, lämpötilat ja sademäärät Velkuan alueella. Voit tarkistaa säätilan, jotta voit suunnitella ulkoilupäivän.

Kuinka voin hakea 10 päivän ennusteen Foreca Naantalista?

Voit saada 10 päivän sääennusteen Foreca Naantalista menemällä Foreca-sivustolle, valitsemalla sijaintiksi Naantalin ja tarkastelemalla ennusteita. Näin voit suunnitella matkan tai tapahtuman ennakolta huomioimalla sääolosuhteet.

Millaisia sääilmiöitä voin odottaa Velkuassa tänään?

Foreca Velkua antaa sinulle tietoa päivän säästä, kuten lämpötilasta, pilvisyydestä ja tuulen nopeudesta. Voit valita sopivat vaatteet ja suunnitella päivän aktiviteetit sen perusteella.

Mikä on tarkka lämpötila Naantalissa tänään?

Foreca Naantali 10 tarjoaa ajantasaisen lämpötilatiedon Naantalista. Näin tiedät, kuinka paksut vaatteet sinun tulee pukea päälle.

Mistä voin tarkistaa veden lämpötilan Velkuassa?

Foreca Velkua tarjoaa myös tiedot veden lämpötilasta. Voit suunnitella vesitoimintaa, kuten uintia tai kalastusta, tarkan lämpötilatiedon avulla.

Miten voin luottaa Foreca Naantali 10 -ennusteen tarkkuuteen?

Foreca Naantali 10 -ennusteen tarkkuus perustuu moniin tekijöihin, kuten paikalliseen ilmatieteen tutkimukseen ja tietokoneavusteiseen ennusteeseen. Tämä ennuste voi auttaa sinua tekemään parempia suunnitelmia ja päätöksiä.

Onko Foreca Velkua luotettava lähde saapuvan sään seurantaan?

Foreca on luotettava sääennusteen tarjoaja, ja Velkuan sääennusteet perustuvat huolelliseen tietojen analysointiin. Voit luottaa Foreca Velkua -tietoihin valmistautuaksesi mahdolliseen säämuutokseen.

Voinko saada tuntikohtaisen säätiedot Naantalista Foreca-sivustolta?

Kyllä, Foreca Naantali 10 tarjoaa myös tuntikohtaisen sääennusteen Naantalista. Näin voit tarkistaa sään kehityksen päivän aikana.

Onko Foreca Velkua saatavilla mobiilisovelluksena?

Kyllä, voit ladata Foreca-mobiilisovelluksen ja tarkastella Velkuan sääennusteita matkapuhelimessasi. Näin voit tarkistaa sään missä tahansa ja milloin tahansa.

Miten voin tarkistaa sademäärän ennusteen Naantalista?

Foreca Naantali 10 tarjoaa tietoa sademäärästä päivittäisen ja tuntikohtaisen ennusteen avulla. Näin voit valmistautua sateeseen ja suunnitella päivän aktiviteetit sen mukaisesti.

Artiklen Suomen sää: Foreca Velkua ja Foreca Naantali 10 har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 28 anmeldelser