Salibandy wikipedia

Salibandy – Wikipedia

Salibandy – Wikipedia

Salibandy on sisätiloissa pelattava mailapeli, joka on saanut vaikutteita jääkiekosta, katukiekosta (engl. street hockey) ja jääpallosta.

Suomisarja (salibandy) – Wikipedia

Se perustetaan Divarin ja II-divisioonan väliin. Suomen Salibandyliitto tiedotti sarjan perustamisesta vuoden 2019 alussa. Miesten Suomisarja. Meneillään oleva …

Sähly – Wikipedia

Sähly on salibandyn varhainen harrastusmuoto. Sähly saapui Suomeen Ruotsista 1970-luvulla. Ensimmäiset harrastajat olivat opiskelijoita. Katusählyä.

TPS Salibandy – Wikipedia

TPS Salibandy – Wikipedia

TPS Salibandy on turkulaisen urheiluseura TPS:n salibandyjaosto, joka on lisenssimäärällä mitattuna Suomen seitsemänneksi suurin salibandyseura.

Luokka:Salibandy – Wikipedia

Seuraavat 10 alaluokkaa kuuluvat tähän luokkaan. Alaluokkien kokonaismäärä luokassa on 10. K. Salibandykaudet‎ (2 L, 2 S).

Maalivahti (salibandy) – Wikipedia

Maalivahti on yksi salibandyn pelipaikoista. Maalivahdilla ei ole mailaa. … Salibandyssä heittotaidolla on pelin avaamisen kannalta keskeinen merkitys.

Salibandyn 3. divisioona (miehet) – Wikipedia

Miesten 3. divisioona on Suomen viidenneksi korkein salibandyn sarjataso. … 3. divisioonaa pelataan alueellisesti kaikilla Salibandyliiton alueilla: …

Salibandyn maailmanmestaruuskilpailut – Wikipedia

Ylivoimaisesti parhaiten maailmanmestaruuskilpailuissa on menestynyt Ruotsi, …

Luokka:Suomen salibandy – Wikipedia

Alaluokat. Seuraavat 5 alaluokkaa kuuluvat tähän luokkaan. Alaluokkien kokonaismäärä luokassa on 5. P. Suomalaiset salibandyn pelaajat‎ (1 L, 325 S) …

Keywords: salibandy wikipedia